MUŞ / MERKEZ - SUNGU İMAM HATİP ORTAOKULU

SUNGU İMAM HATİP ORTAOKULU

SUNGU BELDESİ BAHÇELİEVLER MAH. 210 SK. NO 2/1 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / MUŞ
Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
DEĞERLERİMİZ Aklın ve bilimin ışığında ilerlemek, Özverili, çalışkan, gelişime açık, etik, çözüm odaklı, donanımlı ve nitelikli bir kadro ile çalışmak, İnsan ilişkilerinde adil, güvenli, sevgi, saygı, açık iletişim ve empatik yaklaşımı esas almak, Eğitimin sürekliliği ilkesini gerçekleştirmek, Olumlu kurum iklimi yaratmak, “İmam Hatipli Olma” kültürünü kuşaktan kuşağa aktarmak, Tam öğrenmeyi gerçekleştirmek, Akademik başarı ile birlikte bilim, kültür, sanat ve spor alanlarında da başarılı bireyler yetiştirmek, Ana dilimizin yanı sıra İngilizce ve ikinci bir yabancı dili de etkin bir biçimde öğretmek, Öğrencilerimizin bireyselliğini önemsemek.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
08.30 16.30
KALORİFER
Her yarım saate bir hareket eden otobüs ve minibüslerle
Yerleşim Yeri
Okulumuz Merkeze 7 Km. uzaklıkta olup her yarım saat başı kalkan otobüs ve minibüslerle Muş Merkeze entegre bir hayat yaşanmakta
Muş Merkeze 7 Km. uzaklıkta.